Lav din egen hjemmeside nemt gratis - Gratis reklamefri hjemmeside

fredag den 18. februar 2011

Gratis hjemmeside - uden ekstra omkostninger

Intet er gratis i denne verden, det er i hvert fald sådan jeg ser på det. Men det er nu ikke helt sandt. Der findes nemlig visse hjemmesideservices hvor du kan få din helt egen hjemmeside – helt og aldeles gratis.

Du får værktøjer til at lave din hjemmeside med. Du behøver derfor ikke have nogen kendskab til hjemmesider eller hvordan man laver dem. Når du først har oprettet en hjemmeside skal du bare vælge hvilke side og funktioner du vil have på din hjemmeside. Det kan være du skal bruge en kalender eller måske dele dine tanker på en blog. Der er en række funktioner som du kan vælge at bruge på din gratis hjemmeside.  Du kan fylde din side med det indhold du syntes.

Det får ikke bare en blank side uden nogen form for design. Designet kan du også vælge, for der er en lang række designs der er lavet på forhånd. Det er nemt og gratis. Der er en lang række flotte designs du kan vælge imellem, og du får dem alle sammen gratis. Hvis du dog har en designer gemt i maven kan du også  vælge at bruge dit eget billede som baggrund, men det er ikke et krav overhovedet. Så om du har en designer gemt i maven eller ej, kan du lave en gratis hjemmeside uden reklamer.

Ikke nok med at du får alt det overstående, så er din hjemmeside også 100% reklamefri. Og du får ubegrænset plads.

Lyder det for godt til at være sandt? En gratis hjemmeside helt uden skjulte omkostninger? Det er fuldstændig gratis på Freewebsite, dem har jeg selv gode erfaringer med. Der er ingen skjulte omkostninger, det er en gratis hjemmeside du får.

Du kan lave en gratis hjemmeside – det er nemt for alle, så det er bare med at komme i gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar