Lav din egen hjemmeside nemt gratis - Gratis reklamefri hjemmeside

tirsdag den 22. marts 2011

Lav en personlig og gratis hjemmeside

Man kan rundt omkring på Internettet finde sider hvorpå man kan lave en gratis hjemmeside. Man Internettet er en junglen og det kan godt være svært, at finde de rigtige udbydere. Men det kan også være svært at finde ud af, hvad man skal kigge efter på de forskellige hjemmesider.
Derfor giver jeg dig her en række tips, som du skal kigge efter hvis du er på udkig efter en gratis hjemmeside. Lav din egen hjemmeside gratis og gør den personlig, med dit eget særpræg.


Er det gratis?

Du skal først og fremmest kigge efter om det er gratis at lave hjemmesiden. Udbyderen kan sagtens skrive at du kan lave en gratis hjemmeside, men det er ikke sikkert at det er tilfældet. Du skal altid læse det med småt ellers kan du gå ind til noget helt andet end du lige umiddelbart tror. 
Hos mange udbydere kan man lave en gratis hjemmeside i en vis udstrækning, det kan være der er meget begrænset plads eller at der er begrænsede funktioner, som er med til at gøre din hjemmeside god. 
Du kan også komme ud for, at du kan lave en helt gratis hjemmeside, men at du efter 30 dage skal betale penge for, at have den fortsat på Internettet. Så kig godt efter det  med småt eller send en e-mail til udbyderen og spørg direkte om du kan lave din egen hjemmeside gratis, hos dem. De skal nok give dig et ærligt svar her.


Skal du betale for flotte designs?

Når du kommer ind på en hjemmeside hvor du kan lave en gratis hjemmeside, viser de for det meste flotte hjemmeside med flotte designs. Det gør de fordi de skal sælge noget. Dog er de fleste af de hjemmesider de viser, hjemmesider som er betalt for, ikke gratis hjemmesider. Du skal selv ind og prøve deres designs og funktioner af for, at se om det overhovedet er muligt at få en hjemmeside, som ser sådan ud. 

Derfor skal du ikke lade dig snyde er de flotte hjemmesider som kan være på udbyderens forside til at starte med. Du kan sagtens lave en flot gratis hjemmeside, men du skal som sagt finde ud af hvilke udbydere der kan give dig flotte gratis designs.

2 kommentarer: