Lav din egen hjemmeside nemt gratis - Gratis reklamefri hjemmeside

mandag den 28. februar 2011

Lav en gratis hjemmeside - til virksomheder eller privat brug

Der er stor forskel på om du leder efter et sted du kan lave en gratis hjemmeside til din virksomhed eller til privat brug. I dette blogindlæg vil jeg kort skrive lidt om fordele og ulemper ved en gratis hjemmeside for henholdsvis en virksomhed og privat person.

En virksomhedsside skal fremstå professionel

En virksomheds hjemmeside skal afspejle professionalisme og gerne hav et godt og brugervenligt design. Derudover skal siden fungere optimalt hele tiden, og skal nemt kunne opdateres med nyheder, billeder osv.
De fleste virksomheder plejer at finde et webbureau der kan designe og lave en flot hjemmeside, dette er dog ikke helt billigt. Hvis du som virksomhed er på udkig efter et billigere alternativ har du også muligheden.  Du har også muligheden for at få en gratis hjemmeside.

Der findes efterhånden et hav af udbydere af gratis hjemmesider, men du skal lede længe efter en udbyder der tilbyder flotte designs, hurtig hastighed og god brugervenlighed.  Derfor virker en gratis hjemmeside måske heller ikke som det oplagte valg til en virksomhed, men hvis man ikke har pengene til andet er det en glimrende ide at starte her.
Hos de fleste udbydere kan man tilkøbe sig forskellige funktioner der får din gratis hjemmeside til, at fremstå mere professionelt. Det kan være alt fra eget domænenavn til et unikt design – og priserne er meget lavere her end hos et webbureau.

Men hvis man derimod er privatperson, som blot leder efter en hjemmeside der skal omhandle en hobby eller en familie, er det et oplagt valg at lave din egen hjemmeside gratis. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, og en privat person har ikke på samme måde behov for ekstra funktioner som måske en virksomhed har – derved forbliver en website også gratis hvis det er det man lyster. Det er selvfølgelig stadig en mulighed at tilkøbe sig forskellige funktioner, hvis man vil gå skridtet videre med sin hjemmeside.

Det er nemt og hurtigt at lave sin egen gratis hjemmeside hvad enten man er en virksomhed eller en privat person.

1 kommentar: