Lav din egen hjemmeside nemt gratis - Gratis reklamefri hjemmeside

fredag den 28. januar 2011

Har du brug for en hjemmeside?

Har du lyst til at lave din egen hjemmeside har du mulighed for det helt gratis hos forskellige gratis hjemmesideservices. Det er blevet ganske nemt og enkelt at lave en hjemmeside, så det nu hverken kræver den ene eller anden form for tekniske viden eller erfaring inden for programmering eller webdesign.



Flere af de gratis hjemmesideservices, har de forsøgt at gøre det ganske underholdende samtidig at lave sin egen hjemmeside, hvor man uden problemer kan tilføje flere undersider, indsætte den tekst man nu ønsker og de billeder der giver din egen hjemmeside sit helt eget unikke udtryk.
Samtidig er der flere funktioner og features som eksempelvis en blog eller kontraktformular med mere, du frit og gratis kan benytte.

Man skal dog være opmærksom på at mange af dem der påberåber sig at være helt gratis, faktisk reelt ikke er det. Hjemmesideservices som 123hjemmeside og Mono er nemlig absolut ikke gratis at benytte. For på 123 er det kun gratis i den første prøveperiode, ligeosm du får irriterende reklamer på din hjemmeside. På Mono kan du omvendt godt benytte deres gratis version, men det er simpelthen så skrabet at den kan tage modet og motivationen fra enhver ny hjemmesideejer.

Jeg prøvede dem som en af de første, men havde hurtigt fået nok af, der var klare begrænsninger i sideantal, plads og de funktioner man kunne bruge i den gratis version. Jeg har efterfølgende prøvet Freewebsite, hvor du ligeledes har mulighed for at lav din egen hjemmeside helt gratis og dem har jeg været utrolig glade for. Det er både meget underholdende og lettere at lave en gratis hjemmeside hos dem.
Og så får man reelt en gratis hjemmeside uden begrænsninger og reklamer, hvilket jeg virkelig synes man skal værdsætte som hjemmesidebruger.
Specielt i disse tider, hvor alt efterhånden er kommcercialiseret og hvor alle personer og virksomheder tager sig betalt for stort set alt.

Når det er sagt, er det rigtig fedt at have sin egen hjemmeside hvor man frit kan udtrykke sig selv og skabe det indhold man ønsker, hvad enten den skal omhandle ens hobby, virksomhed eller hvad nu man ønsker som hjemmesideejer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar