Lav din egen hjemmeside nemt gratis - Gratis reklamefri hjemmeside

mandag den 3. januar 2011

Lav din egen hjemmmeside gratis på få minutter

Lav din egen hjemmeside nemt og gratis på 5 minutter


Der er mange gratis hjemmesideservices der tilbyder at du kan lav din egen hjemmeside nemt og gratis, men det er dog ikke alle der reelt tilbyder en gratis hjemmeside. Eksempelvis er 123hjemmeside kun gratis i en kort periode på nogle måneder og har man så brugt tid og energi på at lave en hjemmeside er det naturligvis ærgerligt man pludselig skal betale for det.


Andre sider som Mono har en gratis version, men samtidig nogle klare begrænsninger i antal sider, den plads du har til rådighed eller dine funktioner.
Freewebsite tilbyder derimod gratis hjemmesider der forbliver gratis, hvis du ønsker det og som samtidig er uden begrænsinger og reklamer.

Man har altså som hjemmesidebruger mulighed for at lave en hjemmeside selv hos flere forskellige udbydere. Fælles for dem alle er det er relativ nemt at lave alle stederne. Nogle steder naturligvis nemmere end andre. En generel holdning er at man på Freewebsite kan lave en hjemmeside i mere frie rammer og at det er rigtig nemt. Mono kræver lidt mere teknisk viden, for at ens hjemmeside kan komme til at se pæn og professionel ud.

Det tager typisk kun på minutter at oprette en hjemmeside og selve udviklingen af hjemmesiden kan tage alt fra 15 minutter, til hvor lang tid man nu ønsker at bruge på den. Det er normalt rigtig sjovt, en form for voksen legetøj, og tit udvikler ens egen gratis hjemmeside sig faktisk til at blive ens hobby.

Lav din egen hjemmeside gratis, uden tekniske evner


Du kan typisk lave din egen hjemmeside uden nogen form for tekniske evner eller viden omkring programmering eller webdesign. Dette er fordelen ved disse hjemmesideservices, udover at de naturligvis tilbyder enten gratis eller billige hjemmesider.
Det er en god mulighed for personer som ønsker en gratis hjemmeside til deres virksomhed, forening, eller hvis man eksempelvis ønsker sig en personlig og privat hjemmeside som sit online CV. Det er reelt kun fantasien der sætter grænser for hvad din hjemmeside kan indeholde.

Der er en tendens til at alle gerne vil socialisere sig selv og have en online profil på populære medier som Facebook, MySpace, Twitter og andre udbydere. Det er blevet en trend at være tilstede online og interagerer på sociale medier.

Du bør selve komme i gang med at Tweete, lave en Google plus profil eller være aktiv på Facebook. Specielt hvis du har en hjemmeside til dit firma. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar