Lav din egen hjemmeside nemt gratis - Gratis reklamefri hjemmeside

fredag den 14. januar 2011

Lav en gratis hjemmeside

Har du mod på og lyst til at lav din egen hjemmeside helt gratis, så kan du nemt lave dette via forskellige hjemmesideservices, der gør det muligt uden nogle tekniske evner eller krav til viden og kompetencer om programmering og webdesign.


Du kan lave en hjemmeside gratis uanset formålet med hjemmesiden. Så har du lyst til at lave en personlig hjemmeside der skal repræsentere dig selv og indeholde dit CV, har du mulighed for det. Det kunne ligeledes sagtens være en hjemmeside der omhandlede din hobby eller interesser. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser for formålet bag ved en hjemmesiden. Men det faktum at det på hjemmesider som Freewebsite er helt gratis og uden reklamer eller begrænsninger gør det markant mere attraktiv at være en hjemmesidebruger, i stedet for man skal betale flere tusinde kroner for at få lavet en ordentlig og pæn hjemmeside.

Der findes mange forskellige hjemmesideservices i både danmark og udlandet, så det kan som udefrakommende være vanskeligt at vurdere den rette udbyder, hvor du kan lave din egen hjemmeside gratis. Hvis du ønsker en hjemmeside der både er gratis og uden begrænsninger i sideantal og plads, er der dog kun en dansk hjemmesideservice der tilbyder dette og det er Freewebsite. Udover det er et af de letteste steder at lave en hjemmeside, har de samtidig gjort det utrolig sjovt og underholdende.

Man af de andre danske hjemmesideservices der kendes som Mono, 123 og One er alle sider der i en eller anden grad påberåber sig at være gratis uden reelt at være det. For disse har enten en meget skrabet version, der tvinger en til at bruge penge for bare at få en nogenlunde funktionel og pæn hjemmeside, eller også skal er din hjemmeside kun gratis i en begrænset periode og indeholde reklamer. Vær derfor opmærksom når du træffer dit valg af udbyder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar