Lav din egen hjemmeside nemt gratis - Gratis reklamefri hjemmeside

tirsdag den 18. januar 2011

Hvor skal jeg lave min egen hjemmeside?

Der er kommet mange forskellige gratis hjemmesideservices på det danske marked, der supplerer de dyrere hjemmesideløsninger godt. Det er nemlig ikke alle der ønsker at give flere tusinde kroner for at få lavet en hjemmeside, når det er muligt at lav en hjemmeside selv, der både bliver pæn og funktionel.

Samtidig kan det udvikle sig til at blive en hel hobby i sig selv og rigtig underholdende at arbejde på sin egen hjemmeside.

Hjemmesideservices - Er de virkelig gratis?

Hvis du skal vælge en gratis hjemmesideservice, skal du være opmærksom på de udbydere, der giver sig ud for at være gratis, men som reelt ikke tilbyder gratis hjemmesider. Blandt disse tæller 123 hvor du kun har din egen hjemmeside gratis i en kort periode, ligesom Mono ganske vist har en gratis version, men den er simpelthen så skrabet at det aldrig vil kunne tilfredsstille en hjemmesidebruger.

Så anbefalingen herfra, vil derfor være at laver din egen hjemmeside på Freewebsite da den her forbliver gratis så længe du ønsker det, ligesom du slipper for både reklamer og begrænsninger i sideantal og plads.

Alt sammen noget der er rigtig irriterende for en hjemmesidebruger, men som man ikke desto mindre kan opleve hvis man vælger nogle af ovennævnte. I hvert fald hvis man vælger mono's gratis version og hvis man først skal begynde at bruge penge på sin hjemmeside og betale oprettelsesgebyr, er der pludselig mange bedre alternativer.

Et godt alternativ er Weebly.com som er en engelsk-sproget udbyder, men med mange muligheder og et brugervenligt interface. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar