Lav din egen hjemmeside nemt gratis - Gratis reklamefri hjemmeside

tirsdag den 11. januar 2011

Hvor svært er det at lave en hjemmeside?

Der er mange der har en ide om det er utrolig svært at lave en hjemmeside selv, fordi man ikke lige har viden og erfaring omkring programmering og webdesign. Det er heldigvis ikke helt rigtigt, for der er flere hjemmesideservices, der gør det muligt uden større besvær og problemer at lave en hjemmeside gratis.


Der findes mange forskellige muligheder og selvom mange påstår at være gratis er de det reelt ikke. Det er naturligvis populært at markedsføre sig med at være gratis, da det skaber større tiltrækning og interesse omkring ens hjemmesideservice.  Dette ændrer dog ikke ved at det er nemt og enkelt at lave en hjemmeside selv hos mange af disse.
Men når 123hjemmeside påstår at være gratis, er det ganske forkert, for de er det kun i en kort periode ligesom der er reklamer på hjemmesiden. Mono bryster sig også af at være gratis, men faktum er deres gratis version er så skrabet at den ikke er brugbar eller funktionel og at man derfor er nødsaget til at betale for det.

Det var ikke dette indlægget skulle omhandle, men det er bare vigtigt man er opmærksom på dette, når man som uvidende hjemmesidebruger skal udvælge en udbyder. For her er det faktisk kun Freewebsite der reelt tilbyder gratis hjemmeside uden reklamer og begrænsninger, hvor din hjemmeside reelt forbliver gratis.

Du kan lave dine egen hjemmeside nemt og gratis ved at klikke her, hvor du blot skal angive nogle informationer og dit ønskede brugernavn. Herefter er du klar til selv at oprette sider, tilføje tekst og eller udforme din egen hjemmeside som du nu har lyst. Hver enkel hjemmesideservice fungerer på hver deres måde og man kan derfor ikke lave en generel fremgangsmåde for hvordan du kan lave din egen hjemmeside gratis, men det er ganske nemt de fleste steder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar