Lav din egen hjemmeside nemt gratis - Gratis reklamefri hjemmeside

tirsdag den 4. januar 2011

Lav en hjemmeside gratis og nemt

Lav en hjemmeside gratis uden begrænsninger


Der er mange hjemmesider der tilbyder at man kan lave en hjemmeside gratis, men det er kun få steder hvor det reelt kan gøre uden begrænsninger, hvis man ønsker ens hjemmeside skal forblive gratis. Vi vil nedenfor beskrive de forskellige muligheder og begrænsninger ved de forskellige gratis hjemmesideservices.


På Freewebsite kan du lave en gratis hjemmeside der reelt forbliver gratis så længe man ønsker det i modsætning til 123hjemmeside, hvor du kun kan lave en hjemmeside gratis i en vis periode. Samtiidig vil der på 123hjemmeside være reklamer på din hjemmeside, hvilket forståeligt nok er noget der irriterer mange. På Mono, som er en anden dansk hjemmesideudbyder, er den gratis version simpelthen så skrabet, at det er umuligt at lave en pæn og funktionel hjemmeside i frie rammer og uden begrænsinger i sideantal eller plads.

På Freewebsite derimod, kan du få alt dette på éen gang. Ingen irriterende begrænsninger, ingen reklamer som på 123hjemmeside og det er både nemt og sjovt at lave en hjemmeside gratis hos dem. Specielt fordi der er frie rammer, så man kan forme sin hjemmeside præcis som man vil og lade ens kreativitet udfolde sig.
Det er den eneste gode og gratis hjemmesideservice, hvor man i så høj grad kan sætte sit eget unikke præg på hjemmesiden uden det kommer til at ligne de andre Freewebsite brugeres hjemmesider.

Som du nok kan læse ud af ovenstående, så er det skrevet subjektivt og med begejstring for Freewebsite, hvilket udspringer fra erfaringer med alle ovennævnte 3 hjemmesideudbydere.

Faktisk er one.com ligeledes afprøvet, men for det første er det relativ dyrt, men samtidig meget vanskeligt og indviklet at finde rundt i, medmindre man har erfaring som programmør eller webdesigner. Dette bryder jo netop med princippet om, det skal være muligt og nemt for alle at lave deres egen hjemmeside. Lidt samme problemer havde jeg faktisk også ved Mono, hvor jeg havde store problemer med at få sammensat en ordentlig og fornuftig hjemmeside. Det på trods af jeg selv mener at have godt styr på det tekniske, dog uden at være programmør eller webdesigner.

Så for at opsummerer, bør du lave din egen gratis hjemmeside her på Freewebsite. Det vil være rådet herfra, da de kan tilbyde dig en lang række forskellige designs og sidetyper. Samtidig har du mulighed for at tilkøbe gode features.

Lav en hjemmeside gratis, hurtigt og nemt


Som det er delvist beskrevet ovenfor er det, hos de fleste hjemmesideservices nemt og hurtigt at lave en hjemmeside gratis uden den store baggrund eller viden i det tekniske felt. På under 5 minutter kan du have oprettet hjemmeside og herefter sætter du faktisk kun selv grænsen for hvor lang tid det skal tage at lave og forme din egen hjemmeside.
På Freewebsite kan du let tilføje flere undersider og ændre rækkefølgen eller navnet på disse. Tilføje det tekst og de billeder du ønsker, og hvad nu du ønsker din hjemmeside skal indeholde. Det er let at finde rundt på ens hjemmeside og administrerer denne og de gange jeg endelig havde små problemer var deres support hurtige og flinke til at besvare mine mails. Det vægter jeg meget højt, da man ikke kan undgå at opleve problemer eller have spørgsmål til forskellige ting, når man laver sin egen hjemmeside.

Du kan lave en hjemmeside gratis til mange formål


Du kan lave en hjemmeside gratis til mange forskellige formål, faktisk er det kun din fantasi der sætter grænser. Har du en virksomhed eller mindre forretning kan det være en god ide at lave en gratis hjemmeside, som en form for online platform dine kunder kan besøge. Du kan ligeledes lave en hjemmeside gratis, hvis du er medlem af en forening eller klub af en art.

Har du i stedet en hobby du er passioneret omkring, kan det ligeldes være et godt udstilingsvindue. En stigende tendens generelt er ligeledes at lave en gratis hjemmeside som sin personlige hjemmeside, der beskriver en masse om en selv og måske endda indeholder CV og lignende, hvis man ønsker dette. Altså folk er begyndt at ville have en personlig hjemmeside der er 100 % deres egen og som de selv kan styre, frem for kun at have en social profil på medier som Facebook, Twitter og MySpace.

Tak fordi du fulgte med og læste dette blogindlæg til enden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar