Lav din egen hjemmeside nemt gratis - Gratis reklamefri hjemmeside

tirsdag den 8. februar 2011

Hvor kan jeg lave en gratis hjemmeside?


Der er mange steder du kan oprette gratis hjemmesider, men der er efterhånden få steder hvor du kan gøre det uden, at skulle kode eller have viden omkring dette. Derudover skal man på de fleste steder gerne betale penge for, at mange forskellige funktioner. Funktioner der skal til for, at få hjemmesiden til at fremstå som en rigtig hjemmeside.
Det er ikke tilfældet på freewebsite.dk. Her kan du oprette en gratis hjemmeside – reklamefri – hvor du kan lave en helstøbt hjemmeside, uden at skulle betale en øre. Der findes et hav af funktioner på siden  fx forskellige gallerier, blog-funktion osv.
Du tænker sikkert om du selv skal designe din hjemmeside? Det kan du vælge, men du kan også bare vælge et af de mange designs som Freewebsites tilbyder. De hører alle med til din gratis hjemmeside, og du kan vælge det design der passer bedst til dig og din hjemmeside – uden penge. Som du kan læse er det let og overskueligt at lave en gratis lave hjemmeside på freewebsite.dk.

Du kan udover alt det overstående lave alle de sider du vil på din hjemmeside, og der er også ubegrænset antal plads. Du kan have lige så mange billeder, tekst, dokumenter etc. på din gratis hjemmeside. Det er  der ikke mange andre steder der tilbyder, hvilket gør Freewebsite til noget helt unikt.

Hvis du vælge at oprette en hjemmeside på freewebsite, slipper du også for reklamer på din hjemmeside. Det vil sige at din gratis hjemmeside bliver helt reklamefri.

Freewebsite er ikke det eneste sted at du kan oprette en gratis hjemmeside, men det er helt klart det bedste alternativ. Du slipper for reklamer, har ubegrænset plads og får en række funktioner, som du ikke får andre steder. Jeg er meget glad for at bruge Freewebsite.dk, og det er med god grund. Siden kan klart anbefales til alle der tænke på, at lave en gratis hjemmeside – uden ekstra omkostninger! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar