Lav din egen hjemmeside nemt gratis - Gratis reklamefri hjemmeside

fredag den 11. februar 2011

Lav en gratis hjemmeside nemt og enkelt

Du kan sagtens lave din egen hjemmeside nemt og gratis ved hjælp af, at bruge en af de forskellige hjemmesideudbydere.  Det er muligt for alle at lave deres egen hjemmeside nemt og gratis, du skal bare finde den hjemmesideservice der tilbyder netop det du leder efter.


Der findes både danske og udenlandske hjemmesideservices der udbyder gratis hjemmesider, og det skulle være til at finde en, der passer perfekt til dine behov.
Det kræver ikke noget af dig at lave en hjemmeside hos en af disse udbydere, at lave en hjemmeside her er nemlig nemt og gratis. Du skal derfor ikke have nogen teknisk kunnen. De fleste udbydere tilbyder til og med gratis designs, så du skal heller ikke have gemt en designer i maven.  Du skal bare have noget på hjertet, og oprette dig på en af hjemmesiderne, hvor du kan lave en hjemmeside nemt og gratis.

Når du skal lave din side på din valgte hjemmeside-udbyder skal du vælge et design og nogle sider du syntes passer til din hjemmeside. En side kunne f.eks. være et galleri eller en blog. Det er dog ikke alle hjemmesider hvorpå der er uendelig med plads og hvor du kan have det antal sider du vil. På mange sider er der restriktioner med hvor meget plads og hvor mange sider du må bruger.
Det er selvfølgelig også forskelligt fra hjemmeside til hjemmeside hvilke slags sider/funktioner du kan få adgang til som gratis bruger, så hvis du leder efter noget bestemt skal du undersøger dette inden.

Når du skal lave en hjemmeside, og du hjemmesiden skal være gratis – skal du være opmærksom på hvad gratis betyder hos de forskellige hjemmesideudbydere. Hos nogle kan det betyder at det er helt og aldeles gratis at have en hjemmeside, hos andre betyder det gratis i et vist omfang mht. plads og antal sider. Det kan også være der står at det er gratis, men at du hurtigt opdager du får alt gratis, men også er nødt til at have en masse reklamer på din side, hvilket ikke altid er den bedste løsning.
Der findes sider hvorpå du kan lave en hjemmeside nemt og gratis – uden reklamer, uendelig plads og alle de sider du vil have. Du skal  bare have fundet siderne der udbyder dette.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar