Lav din egen hjemmeside nemt gratis - Gratis reklamefri hjemmeside

torsdag den 10. februar 2011

Kan jeg selv lave en hjemmeside?

Nu kan du nemt og omkostningsfrit lave din egen hjemmeside gratis. Du skal ikke være en ørn til at lave hjemmesider, eller designe for den sags skyld. Du skal bare have lysten til at lave en hjemmeside, det er lige meget hvad hjemmesiden handler om – det er nemlig dig der står for, at gøre den lige som DU vil have den.
Kan det virkelig lade sig gøre – og så helt gratis? Ja, det kan. Der er en række forskellige hjemmesideservices, hvor du kan lav din egen hjemmeside nemt og gratis.  Det kan være en jungle at finde rundt i alle de tilbud der er. Derfor har jeg kigget på tre forskellige udbydere af gratis hjemmesider, dog fandt jeg hurtigt ud af at det ikke er alle der rent faktisk tilbyder gratis hjemmesider. Så hvis du vil finde et godt site, hvor du kan have din private og gratis hjemmeside, så læs videre.  

En side hvor du kan lave en gratis hjemmeside er 123hjemmesider, men her skal du lige gøres opmærksom på , at det kun er helt gratis i 30 dage. Hernæst skal du tilbage penge for, at få adgang til de mange funktioner siden tilbyder. Derudover er der også en masse reklamer på dit website, det er sådan 123hjemmeside vælger at ”betale” for din side.

En anden udbyder kunne være Mono.  De tilbyder det samme som 123hjemmeside, altså en gratis hjemmeside, i 30 dage. Her har du kun adgang til alle funktioner og ubegrænset plads i 30 dage, hvilket jo ikke hjælpe særligt meget, hvis du vil have en hjemmeside i længere tid.

Den sidste, og min favorit, er Freewebsite. Her kan du oprette en gratis hjemmeside, uden ekstra omkostninger. Og ikke nok med det får du mange funktioner, som vil være til stede hele tiden, og der er ubegrænset plads. Det vil sige, at det er her du rent faktisk kan få en helt gratis hjemmeside. Derudover har de også en lang række flotte designs, som du frit kan benytte.

Hvis du leder efter et sted at lave en gratis hjemmeside, uden ekstra omkostninger, skal du tage at kigge nærmere på freewebsite-service.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar