Lav din egen hjemmeside nemt gratis - Gratis reklamefri hjemmeside

mandag den 14. februar 2011

Kan man virkelig få en gratis hjemmeside?

Der er efterhånden mange der har noget på hjertet som de vil have ud på den ene eller anden måde. Der er mange der vælger at gøre på en hjemmeside eller i form af en blog. Det er en populær måde at få en stemme på. 


Det er dog de færreste der gider at købe sig til en hjemmeside – og det forstår man da godt, når man kan få en gratis hjemmeside som man helt selv er herre over.  Det kræver ingen teknisk kunnen eller den store pengepung.

Du kan lave en gratis hjemmeside hos mange forskellige udbydere, jeg har dog en klar favorit. Jeg syntes specielt godt om Freewebsite. Her er en gratis hjemmeside nemlig en gratis hjemmeside. Her kan du slipper for irriterende reklamer på din hjemmeside og meget mere.

Det er meget simpelt at komme i gang med din gratis hjemmeside. Alt du skal gøre er, at gå ind på hjemmeside og oprette din egen hjemmeside – så er du i gang.
Det kræver ikke nogen viden om hjemmeside eller at designe en, du skal som sagt bare have noget på hjertet du gerne vil fortælle om på en hjemmeside.

Du får mange forskellige sider du kan vælge imellem f.eks. billede gallerier, blog-funktion og kalender. Der er ingen begrænsninger i antal sider eller i plads, når de siger gratis hjemmeside mener de det. Derudover får du også en række flotte designs du kan vælge imellem, du kan bare kigge dem igennem og trykke på det du bedst kan lide – du skal ikke selv i gang med at designe.

Hvis du vil lave en gratis hjemmeside nemt, syntes jeg da du skal komme i gang allerede i dag her: http://www.freewebsite-service.com/da.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar